• 大妈下台阶摔伤致残 银行被判承担15%责任 2019-10-16
  • [大笑]精神心理科医生在等你…… 2019-10-13
  • 北京发布对部分载客汽车管理措施 2019-10-10
  • 敷衍整改 云南昭通市垃圾污染问题久拖不决 2019-10-09
  • 商务部新闻发言人就美白宫6月18日声明发表谈话 2019-10-09
  • 能源--河北频道--人民网 2019-10-08
  • 昂首阔步迈向强军兴军新征程 2019-10-02
  • 发现陕南:人间四月水泉坪 像绣花一样对待一块秧田 2019-10-02
  • 首份《中国企业电商化采购发展报告》发布 我国企业电商化采购比例已达20% 2019-09-29
  • 财经 —频道 春城壹网 七彩云南 一网天下 2019-09-29
  • 工商总局将针对“双11”等网络促销出管理规定 2019-09-26
  • 拜博口腔医疗集团创始人、董事长黎昌仁获第十二届人民企业社会责任奖年度人物奖 2019-09-26
  • 美国能解决这些难题吗-热门标签-华商网数码 2019-09-23
  • 计划经济是根据政府计划调节经济活动的经济运行体制。又称为指令型经济。小萌以为是各经济组织把自己制订的计划上报一下就叫计划经济? 2019-09-23
  • 阴谋?意外?伊拉克大选票箱仓库失火案调查 2019-09-22
  • 当前位置:热火vs步行者第七场高起点历年真题外语

    小牛热火总决赛:2016年成人高考高起点英语真题及参考答案

    热火vs步行者第七场 www.lzrui.net 一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)

    1.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

    A.notice

    B.practice

    C.British

    D.patient

    答案:D

    2.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

    A.income

    B.centre

    C.city

    D.bicycle

    答案:A

    3.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

    A.cloud

    B.round

    C.mountain

    D.country

    答案:D

    4.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

    A.hand

    B.honest

    C.habit

    D.behind

    答案:B

    5.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

    A.direct

    B.hotel

    C.basket

    D.express

    答案:C

    二、词汇与语法知识(共15小题;每题1.5分,共22.5分。) 从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项。

    6.My friend Bob always __________ jokes whenever we get together.

    A.says

    B.speaks

    C.talks

    D.tells

    答案:D

    7.Before Tom got to the cinema,the film__________

    A.had begun

    B.will begin

    C.has begun

    D.begins

    答案:A

    8.The driver kept one eye on __________ traffic and the other on __________ map.

    A.不填;a

    B.a;a

    C.the;the

    D.the;不填

    答案:C

    9.I couldn′t find my black gloves __________.

    A.nowhere

    B.somewhere

    C.everywhere

    D.anywhere

    答案:D

    10.Mary picked up her children′s clothes that __________on the floor.

    A.lie

    B.will lie

    C.have lain

    D.were lying

    答案:D

    11.Jane had already finished cooking __________ the time I got home.

    A.in

    B.on

    C.by

    D.at

    答案:C

    12.Excuse me,where is the meeting room?

    --Just a second. I′ll have someone __________ you there.

    A.takes

    B.take

    C.taking

    D.to take

    答案:B

    13.I′ll never forget the day __________ I became a doctor.

    A.that

    B.which

    C.where

    D.when

    答案:D

    14.Your article is well written,but I think you should __________ it again.

    A.go off

    B.go by

    C.go over

    D.go against

    答案:C

    15.There′s plenty of time,so you __________ worry about it.

    A.needn't

    B.couldn't

    C.mustn't

    D.wouldn't

    答案:A

    16.My bedroom was very small, with the window __________ the street.

    A.faces

    B.facing

    C.faced

    D.to face

    答案:B

    17.A few days ago I visited a friend of __________ and that day I learned a valuable lesson.

    A.me

    B.mine

    C.my

    D.myself

    答案:B

    18.--Would you like to go to the theater with me tonight?

    __________ ,but I don′t think I can afford the time.

    A.That's nothing

    B.Well done

    C.I'd like to

    D.I'm afraid not

    答案:C

    19.Family members worked hard __________ sure that they had enough food.

    A.making

    B.make

    C.made

    D.to make

    答案:D

    20.The light was so __________ that I had to cover my eyes.

    A.bright

    B.weak

    C.soft

    D.natural

    答案:A

    三、完形填空(共15小题;每题2分,共30分。) 通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出最佳选项。

    Eleanor Roosevelt was the wife of America′s 32nd president, Franklin Roosevelt. She helped her husband in many ways during his long(21)life. She also became one of the most (22) women in America. She fought for equal rights for all people.

    Eleanor was born in New York City in 1884. Her family had great wealth. But Eleanor did not have a happy (23). Her parents died when she was very young. She was raised by her grandmother. Eleanor (24) that as a child, her greatest happiness came from helping others.

    tn the early 1900s, many people were worried about the problems of (25) people who came to America in (26) of a better life. Eleanor could not(27) how people lived in such poor conditions while she and some others had so much (28) .

    After she finished school,Eleanor began (29) children to read and write in one of the poorest areas of New York City. She also looked into (30) where workers were said to be badly (31).She saw little children of four and five years old working until they (32)to the floor. She became involved(参与) with other women who (33) the same ideas about improving social conditions.

    文章标签: 英语真题

    相关文章阅读

    2019年考试安排



    2019年成人高考第一天考试时间安排 2019年成人高考第二天考试时间安排
    语文 外语
    数学(文科)
    数学(理科)
    史地(高起本文科)
    理化(高起本理科)


    2019年成人高考第一天考试时间安排 2019年成人高考第二天考试时间安排
    政治 语文、高等数学
    外语 详细》
    扫一扫 免费咨询
    高老师手机号 151 1627 9792
  • 大妈下台阶摔伤致残 银行被判承担15%责任 2019-10-16
  • [大笑]精神心理科医生在等你…… 2019-10-13
  • 北京发布对部分载客汽车管理措施 2019-10-10
  • 敷衍整改 云南昭通市垃圾污染问题久拖不决 2019-10-09
  • 商务部新闻发言人就美白宫6月18日声明发表谈话 2019-10-09
  • 能源--河北频道--人民网 2019-10-08
  • 昂首阔步迈向强军兴军新征程 2019-10-02
  • 发现陕南:人间四月水泉坪 像绣花一样对待一块秧田 2019-10-02
  • 首份《中国企业电商化采购发展报告》发布 我国企业电商化采购比例已达20% 2019-09-29
  • 财经 —频道 春城壹网 七彩云南 一网天下 2019-09-29
  • 工商总局将针对“双11”等网络促销出管理规定 2019-09-26
  • 拜博口腔医疗集团创始人、董事长黎昌仁获第十二届人民企业社会责任奖年度人物奖 2019-09-26
  • 美国能解决这些难题吗-热门标签-华商网数码 2019-09-23
  • 计划经济是根据政府计划调节经济活动的经济运行体制。又称为指令型经济。小萌以为是各经济组织把自己制订的计划上报一下就叫计划经济? 2019-09-23
  • 阴谋?意外?伊拉克大选票箱仓库失火案调查 2019-09-22
  • 注册就送彩金真实网站 爱学赢网站 打麻将十句必胜口诀 包胆号码是什么意思啊 抢庄牌九牌下载 金牛彩票入口 时时彩20分钟开奖 欢乐生肖怎么玩 重庆时彩时彩结果 黑龙江时时开奖号码 体彩杀一码 广东时时历史开奖记录 足球比分分析 好用的pk10计划手机版 极速赛车计划软件手机版 鼎丰娱乐下载